Fotoboek Oog op de natuur

‘Oog op de natuur’ gaat over passie in de natuurfotografie. Het boek is enerzijds geschreven ter nagedachtenis aan natuurfotograaf Marius van der Sandt, die in 2006 op twintigjarige leeftijd overleed. Anderzijds beoogt het boek een inspiratiebron te zijn voor jonge natuurfotografen.

Er is een selectie opgenomen van de mooiste foto’s van Marius, ondersteund door citaten uit brieven en mails waaruit zijn persoonlijke visie op de natuurfotografie blijkt. De Nederlandse topfotografen, Joris van Alphen, Theo Bosboom, Jasper Doest, Bas Meelker en Jan Vermeer tonen hun favoriete foto’s en vertellen welke fotografen hen geïnspireerd hebben en wat hen gedreven heeft om professioneel fotograaf te worden. Frans Lanting en André Kuipers schetsen met hun foto’s en hun visie op de natuur een beeld van de continue ontwikkeling in de natuurfotografie. Zij allen hebben een missie, zij zijn de ogen van onze wereld, zij willen met hun foto’s laten zien hoe mooi en kwetsbaar onze aarde is.

Bestel het boek

Wilt u het prachtige boek van de Academy kopen? Vul dan uw gegevens in het formulier in. U krijgt vervolgens een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Na ontvangst van uw betaling wordt het boek direct verstuurd.


Details

Uitgever: Marius van der Sandt Stichting
Vormgeving: Eric Bergmeester, Jurgen Sloots,
Nature Moments Productions
Uitvoering: 144 pagina’s, hard cover, 1e druk 2014,
ISBN: 978-90-9028047-9
Prijs: € 29,95

Binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor verzending naar het buitenland vragen wij een tegemoetkoming in de kosten van 5 euro.