Onze financiën

Uiteraard heeft de Academy geld nodig voor de uitvoering van haar activiteiten.

De eerste drie jaren (medio 2014 – medio 2017) is de beurs volledig gefinancierd uit eigen middelen, mogelijk gemaakt door een legaat van Nelly Kruit, de tante van Marius. Vanaf eind 2017 is er echter externe financiering nodig om het belangrijke en unieke werk van de Academy te kunnen voortzetten. Iedere steun is welkom!
^ N 63,983° > E -19,06700°
^ N 51,53584° > E 004,46532°

Bedrijven en organisaties

De Academy is op zoek naar sterke partners die haar financieel of anderszins kunnen ondersteunen. Kunt u wellicht iets betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag het gesprek met u aan en sturen u desgewenst graag ons projectplan met begroting en uitgebreide toelichting.
Graag denken we desgewenst ook actief met u mee over wat de Academy voor uw organisatie kan betekenen, op bijvoorbeeld het gebied van naamsvermelding, exposities en het gebruik van beeldmateriaal.

Giften en bestellingen

Ook u kunt ons misschien helpen! We zijn blij met iedere gift, groot of klein. De Marius van der Sandt Academy is door de belastingdienst erkend als ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat is aantrekkelijk voor u, omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren. Dit geldt zowel voor eenmalige giften als periodieke giften. Een ANBI zelf betaalt geen erf- of schenkbelasting, dus iedere euro komt ten goede aan de doelen van de Academy! Indien u eens vrijblijvend wilt praten over de mogelijkheden en de fiscale aspecten van een schenking, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

U kunt ons ook steunen door het boek ‘Oog op de natuur’ te bestellen of een mooie fine art print van een van de foto’s van Marius of de beurswinnaars. Laat het ons weten als u een prijsopgave wenst of als u vragen heeft over de mogelijkheden!
^ N 20,79836° > E -156,33192°